« Обратно към ФИРМИ

АЛСИСТЕМС

    • Адрес:
    • София, бул. Ситняково 47 А, партер
    • България

Фирмата започва дейността си 1994 г. и е в отрасъла почти от началото на неговото сериозно развитие в България. Точно поради тази причина сме имали възможност да се запознаем в детайли с нуждите и желанията на клиента и начините за тяхното цялостно удовлетворяване. Благодарение на сплотения си колектив и усилията полагани от всеки негов член, дейността ни продължава да се разраства. Името на фирмата ни, се е превърнало в синоним на максимално качество и достъпни цени.

Политиката на фирмата още от самото й създаване е ориентирана към задоволяване на изискванията на най-взискателните клиенти. Точно поради тази причина работим само с най-качествените материали, произвеждани в Европа и съчетавайки ги с нашият постоянен стремеж към усъвършенстване, постигаме най-качествения краен продукт.

База
Фирмата разполага със собствена производствена база с обособени звена (цехове), разположена на площ от 3500м².
Цехове:
- PVC прозорци и врати
- AL прозорци и врати
- Стъклопакети
- Вътрешни щори и мрежи срещу насекоми
- Метални конструкции
- Външни щори

Приоритети
1) Качеството - Както на профилите, така и на изработката им, довеждаща до крайния резултат: максимално удовлетворени желания на клиента.
2) Служители - Мотивирани и смели хора, комуникативни и ведри, готови да откликнат на всеки Ваш въпрос и да споделят компетентно мнение,с което да Ви насочат към правилното решение или заедно да намерите силните и слабите страни на проекта си.
3) Отношение към клиента - Помним и ценим всеки наш клиент. Фирмата ни се развива благодарение на това, че се вслушваме в забележките и препоръките им.
4) Стремеж към постоянно развитие - Следим всяка новост в отрасъла, за да можем винаги да сме в крак с времето и адекватно да реагираме на нуждите на клиента.

- PVC прозорци и врати Salamander
- AL прозорци и врати
- Стъклопакети
- Вътрешни щори и мрежи срещу насекоми
- Метални конструкции
- Външни щори