« Обратно към ФИРМИ

АЛТАПЛАСТ EООД

    • Адрес:
    • София, ул. Суходолска 2 А
    • България
    • 1373

АЛТАПЛАСТ ЕООД е основано през 2005 година и е специализирано в изработване, доставка и монтаж на алуминиева и пластмасова дограма, зимни градини, окачени фасади, обшивки от композитни панели и много други.

Още през 2006 година дружеството закупува специализирани машини за производството на всички видове алуминиеви и пластмасови профили. В последствие през 2008 година се ориентира и към производството на окачени фасади и зимни градини.

Наличието на модерно оборудване производство и автоматизация на производството, съчетано с професионализма който прилагат служителите в изпълнението на своите задължения, извежда продукти с качество, задоволяващо изискванията на клиенти и инвеститори.

Днес дружеството се е насочило по-сериозно към окачените фасади и всякакви нестандартни конструкции.

През 2009 година в АЛТАПЛАСТ ЕООД е разработена и внедрена система за управление на качеството в съответствие с международния стандарт за качество ISO 9001:2000.

Основен доставчик на фирмата е – България, представител на високо качествените немски профили , оличаващи се със своята системна сигурност и богата продуктова гама, позволяваща разнообразни варианти и оформление за хора с изискан вкус. Всички продукти с марка са с гарантиран произход, задължително тествани преди пускането им в експлоатация в собствения технологичен център за изпитания на SCHÜCO International KG в Билефелд, Германия.

В областта на гаражните врати тип "ролеттна щора" фирмата се наложи с високо качество и атрактивни цени. Вратите са изработени от стоманени ламели, поцинковани с прахово покритие против корозия, без топлоизолация, цвят по RAL. Кутия с височина 35 см пригодена за допълнителен монтаж на двигател и блок за дистанционно управление. Вратата се заключва двустранно със секретни патрони.

- PVC профили
- Алуминиеви профили
- Окачени фасади
- Зимни градини