« Обратно към ФИРМИ

АЛТЕК 2000 ООД

    • Адрес:
    • Пловдив, ул. Удроу Уилсън 18(Домостроителен комбинат)
    • България
    • 4000

Фирмата предлага: стъклени витрини и врати, стъкла и обработка, огледала, стъклопакети, автоматични врати, бронирани стъкла, мебели от стъкло, AL и PVC дограма, облицовки от еталбонд и окачени фасади.
Фирмата е на пазара от 1995г. и е специализирана в изграждането на вътрешен и външен дизайн от стъкло. Повече от 10 години се занимава с:
Проектиране, производство и монтаж на:
Стъклени витрини и врати; мебели от стъкло,
Стъклени подове; душ кабини,
Хоризонтални плъзгащи стени; автоматични врати,
Бронирани стъкла; парапети,
AL и PVC дограма, облицовки от еталбонд и окачени фасади.

Работи с цялата палитра от продукти на световно известната компания Glaverbel - лидер сред производителите на стъкло. Фирмата следи и предлага всички нови технологии и тенденции при работата със стъкло, както и обработка на всички дебелини стъкла и огледала; матиране; закаляване и ламиниране.

Една малка част продуктите, които предлагаме са Stopsol, Sunergy, Planibel G, Planibel Top-N, Stopray, Matelux, Lacobel, Pyrobel,Mirox и орнаментни стъкла. Това са енергоспестяващи продукти, постигащи оптимален светлинен и топлинен комфорт.
AL и PVC дограма, която предлагаме е в съчетание със стъклопакети от К-стъкло.

Pyrobel
Ламинирани огнеупорни стъкла,които в случай на пожар се превръщат в непрозрачен екран,който не пропуска пламъци и снижава или спира напълно предаването на топлина.

Lacobel
Флоатно стъкло - непрозрачно, покрито с висококачествени цветове. Цветова гама: прозрачно; синьо; сиво; зелено; кафяво и др.

Matelux
Едностранно киселинно гравирано стъкло, с по-голяма прозрачност от LACOMAT или пясъчното стъкло. Устойчиво е на замърсяване и лесно за почистване.

Mirox
Най-съвременните огледала, изработвани от Glaverbel се отличават с изключително качество на рефлексия. С новата безоловна технология е постигната много по-голяма дълготрайност на огледалата при използването им както в нормална, така и във влажна среда.

PlanibelTOPN
Нискоемисийно стъкло, което се състои от лист Planibel флоатно стъкло, покрит чрез вакуум едностранно с новото покритие TOP N.

Stopray
Соларният контрол се постига посредством метална обшивка. Тези стъкла са с голяма светлопропускливост и ниска пропускливост на слънчева топлина, което ги прави идеални за всеки тип климат.

Stopsol
Стъклото дава интимност и големи възможности за разнообразие при архитектурните решения.

Stratobel
Ламинираните стъкла могат да бъдат слепвани както с прозрачен, така и с цветен лист PVB.

Sunergy
Величествена външност,висока пропускливост на светлина,ограничаване на отблясъците, оптимално съчетание на соларна и термална защита.