« Обратно към ФИРМИ

АЛТЕСТ

    • Адрес:
    • София, ул. Неделчо Бончев 6

Фирма Алтест е създадена през 1992 г, с основен предмет на дейност търговия с алуминиеви, PVC и усилващи профили, както и всички необходими аксесоари и обков, необходими за изработката на врати и прозорци. Главна цел на компанията е да предложи на българския и международния пазар цялостни интериорни и екстериорни решения в областта на дограмата.

Дългогодишните традиции на фирмата естествено водят към нови проекти и през 2005 г. Алтест закупува високо технологично оборудване и стартира производството на собствена PVC профилна система, носеща името KMG. Марката се налага бързо и успешно в национален и международен мащаб, печели доверието и лоялността на клиентите и през 2010 г. фирмата инвестира в машини за производство на алуминиеви профили, познати и от преди това на пазара с марката Алтест.

По този начин Алтест осигурява решения за цялостните нужди на всеки един клиент.

Успоредно с прогресиращото разширяване на производствените мощности, фирмата изгражда и внедрява в експлоатация три линиии за прахово боядисване, елоксация и сублимация. Целият производствен цикъл се затворя, а по този начин множеството от дългогодишни и нови клиенти получават едно цялостно и пълно обслужване, подплатено с кратки срокове на доставка, качествени продукти и конкурентни търговски условия.