« Обратно към ФИРМИ

АЛУКЬОНИГЩАЛ ЕООД

    • Адрес:
    • София, ул. Околовръстен път 3, етаж 2
    • България
    • 1618

Alukönigstahlе австрийско търговско предприятие. Разполага с 21 филиала в 13 страни, 12 децентрализирани складови бази в цяла Европа с обща площ над 200 000 м². За фирмата работят над 800 сътрудника. На българския пазар фирмата стъпва през 1995 г. Централният офис е в София. В градовете Пловдив, Варна, Бургас и Велико Търново има търговски представители.

Алукьонигщал е една от водещите фирми в областта на търговията със строителни и технически материали, представител на марките Schüco, Jansen и RHS.

Съвместно с партньорите си фирма Алукьонигщал участва в развитието и изграждането на съвременния архитектурен облик на столицата и страната като участва в изграждането на множество знакови административни и търговски обекти. Доказателство за успешното й развитие са примери като: летище София, МОЛ София, МОЛ Варна, централата на Асет Банк, офис-сгради на Райфайзенбанк, Параден вход на Президентство на Република България, Централни хали, Бизнес парк София, кино Арена София, София Ленд, офис-сгради и шоурумове на Mercedes, VW и BMW, множество хотели по българското Черноморие, планински ваканционни комплекси и много др.

Наши клиенти са водещи и проспериращи в бранша си строително-инвестициони фирми, извоювали с годините завиден авторитет в областта на строителството.

Основните партньори на фирма Alukönigstahl са:

Schüco International KG - немска фирма, предлагаща основно профилни системи от пластмаса и алуминий за врати, прозорци, фасади, зимни градини, отваряеми елементи за врати и прозорци, преградни стени и витрини, стъклени покривни конструкции, балкони, бронирани системи, соларна техника, парапети, козирки, входни врати и портали, дистанционно управление за прозорци и врати, ролетни щори, первази и много други.

Jansen AG - швейцарско предприятие, чиято дейност е ориентирана към производството на стоманени профили за прозорци, врати и фасади, пожарозащитни и димопреградни врати, прозорци, витрини и портали. Отскоро фирмата е разработила системи, изработвани от неръждаема стомана.

Основен принцип на фирмената политика е: услугите, които предлагаме на нашите клиенти да надхвърлят рамките на стандартния продажбен акт. Консултациите на всеки един етап от реализацията на проектите са в неразривна връзка  с предлаганите от нас продукти.

В стремежа си да се усъвършенстваме и да откликваме на нуждите на пазара разширихме нашия технически отдел. Новоразкрита консултантска позиция облекчава значително работата по големи обекти още на етап проектиране, както и свежда до минимум евентуални пропуски и грешки, рефлектиращи върху качеството.

В условията на интензивно развитие  и все по-завишени изисквания по отношение на енергоефективност и толерантност към природатата в строителния бранш ние сме убедени, че единствено качество без компромис е гаранция за успех и  бъдеще.