« Обратно към ФИРМИ

АЛУМИЛ БЪЛГАРИЯ ООД

    • Адрес:
    • София, жк. Дружба 1 , ул. Илия Бешков 5
    • България
    • 1528

Алумил България е дъщерна компания от структурата на Alumil S.A. считана за една от водещите индустрии за екструдиране на алуминий с архитектурно и индустриално приложение, както в Югоизточна Европа така и в световен мащаб. Модерните производствени мощности са разположени в 18 фабрики в Югоизточна Европа.

Повече от 30 годишен опит, 2 000 служители, добре развитата дистрибуторска мрежа в над 60 страни по света и 32 дъщерни фирми, нареждат Alumil сред основните доставчици на алуминиеви архитектурни системи с високо качество и добавена стойност, отговарящи напълно на най-завишените изисквания на съвременния клиент.

Продуктовото портфолио на компанията обхваща широк спектър от архитектурни конвенционални и проектни решения за окачени и елементни фасади, зимни градини, прозоречни и плъзгащи се системи, фотоволтаични паркови конструкции и слънцезащита, интериорни и входни врати, вътрешни преградни системи, др.

Архитектурни системи Alumil се асоциират с иновативност и съвременна визия, енергийно ефективни решения, сигурност и в унисон с европейските норми и стандарти.