« Обратно към ФИРМИ

АЛУМИЛ ВАРНА ООД

    • Адрес:
    • Варна, Западна Промишлена Зона
    • България
    • 9000

Alumil S.A. е най-голямата фирмена група в Гърция в областта на производството на алуминиеви профилни системи и сред най-големите в Европа.

В наши дни Alumil S.A. е в авангарда на компаниите разработващи и произвеждащи екструдирани продукти от алуминий, базирайки се на 25 годишна традиция и на най-съвременните технологии на производство. Фирмата разполага в заводите си с екструдери от 1350 до 4000 тона. Общия капацитет на линиите за производство на профили възлиза на 73 000 тона годишно.

Alumil S.A. произвежда алуминиеви системи с широк обхват на приложение. Фирмата разполага с голям проектантски отдел, който разработва и тества новосъздадени системи, които в последствие се сертифицират от международно признати институти като IFT ROSEINHEIM, ISO, A.A.M.A. и други.

Alumil S.A. е производител на профили с промишлено предназначение използвани в различни отрасли на машиностроенето и електрониката – автомобилостроене, самолетостроене, корабостроене, приборостроене и други.

В областта на индустрията Alumil S.A. произвеждат компоненти и детайли чрез различни технологии, като леене под налягане, екструдиране, повърхностна обработка и други. Alumil S.A. притежава пет модерни завода в Гърция, един в Румъния и един в България, както и три нови предприятия намиращи се в процес на изграждане.

Групата Алумил има напълно автоматизирана леярна и други две в процес на строителство с капацитет от 23 000 тона, седем линии за прахово боядисване (една, от които е вертикална) с капацитет 58 000 тона, цех за леене под налягане и две линии за специално покритие имитация на дърво.

Alumil S.A. заздравяват позициите си на пазара и чрез разработване на нови архитектурни продукти като:

- Алуминиеви композитни панели (една производствена линия в Гърция, с капацитет от 80 000 кв. метра.)
- Поликарбонатни плоскости (една производствена линия в Гърция, с капацитет от 1.2 милиона кв. метра)
- Автоматични врати
- Автоматични врати за асансьори (една производствена линия в Гърция)
- Интериорни и блиндирани врати (една производствена линия в Гърция)
- Производство на алуминиев и пластмасов обков Освен това Алумил разполага с двадесет и пет дъщерни компании, които образуват структура за дистрибуция покриваща 45 страни в Европа, Африка, Средния изток и САЩ. Мениджърския екип на Алумил следва стратегическата цел на своите акционери за непрекъснато разширяване на пазарите и увеличаване качеството на обслужване, като с еръководи от мотото на фирмата – Стремец към съвършенство всеки ден.

Продукти GEZE:
- Автоматични врати
- ВСОДТ -Вентилационни системи за отвеждане на дим и топлина
- Обков за Стъкло
- Системи за Сигурност и Евакуация
- Техника за Врати
- Сервиз Автоматични Плъзгащи Врати

Продукти АЛУМИЛ:
- Аксесоари
- Алуминиеви системи
- Автоматични системи
- Многостенни поликарбонатни плоскости
- Интериорни врати
- PVC профили
- Облицовки JBOND