« Обратно към ФИРМИ

АЛУМИНА-91

    • Адрес:
    • Бургас, бул. Сан Стефано 105, вх. Б, ет. 2
    • България

"Алумина 91" е основана през 1996 г с основна дейност производство и монтаж на алуминиева дограма със стъклопакет. Растежа на строителството в България в този период, доведе до увеличаване броя на фирмите с подобен предмет на дейност. За да запази пазарният си дял в Бургас в областта на дограмата и за да бъде конкурентно способна, "Алумина 91" след 2001 година разшири дейността си. Започна да предлага PVC дограма, външни и вътрешни щори, гаражни врати, плъзгащи системи WV и хармоника.

Въвеждането на новите продукти, в съчетание с професионализма на специалистите от фирмата и коректността в отношенията с клиентите доведе до утвърждаване на "Алумина 91" като предпочитан партньор в областта на немската PVC дограма, стъклопакетите и обкова.

Завоювания пазарен дял позволи на "Алумина 91" да предлага конкурентни цени и в същото време я задължи да бъде безкомпромисна в качеството на предлаганите стоки и услуги.

PVC профила на Aluplast IDEAL 5000 е високо иновативна система за прозорци и врати. Този PVC профил е проектиран като е обърнато внимание специално внимание на топлоизилационния ефект и естетическия вид.

Изтънчено заоблените контури на рамката, касата и орнаментирано остъклените секции на този PVC профил, осигуряват изключителен външен вид в почти безкрайния диапазон от стилове на прозорци и врати, съчетан с "най-добрите в класа си" производствени критерии. 70 мм широчина, 5 камерните PVC профили постигат много високи показатели на енергийната ефективност на сградата, в която са монтирани.

За разлика от познатите модели, PVC профила на Aluplast IDEAL 5000 има не два, а три слоя на контакт при затваряне на подвижните части на дограмата. Трислойните PVC профили осигуряват отлична устойчивост на атмосферните условия, а така също осигуряват "суха камера" на централната секция, в която функционират металните елементи, като по този начин осигуряват продължителен работен живот.