« Обратно към ФИРМИ

АЛУПРОДУКТ БЪЛГАРИЯ ООД

    • Адрес:
    • София, ул. Гео Милев 13 А
    • България
    • 1111

Гамата от форми и решения за покрития на Алупродукт България ООД е най-широка на българския пазар. Наред с основните конструкции, задоволява нуждите на потребителя с нетипични, произведени по мярка покрития. При всички модели фирмата предлага опционални възможности с които можете индивидуално да решите покритието на вашия басейн. Предлага без надценка конструкции с натурално елоксираният цвят на алуминий, бял, кремав и тъмно зелен.
С покритията на Алупродукт България ООД можеде да се наслаждавате на вашия басейн пролетта с няколко седмици по-рано, а есента с 4-5 седмици се удължава плувният сезон. Температурата на водата през целия сезон е по-висока в сравнение непокритите басейни при същите условия. При басейни без устройство за подгряване на водата, с покритията на Алупродукт България плувният сезон трае средно 6 месеца.
Предлаганите от фирмата покрития са произведени от високотехнологични материяли. Наред със собствено разработените алуминиеви профилни системи, Алупродукт България изгражда покритията от модния, компактен „стъкловиден” поликарбонат, който има много по-добри физически свойства от ефтините акрилни SAN плоскости.
Петте вида специални профилни системи на фирмата дават възможност да се покрият както и най-малките басейни, така и по-големите с размах 13-14м. Двете абсолютно индивидуални покрития Orlando и Sunhouse радват собствениците на хидромасажни вани.
 

- Алуминиеви профилни системи
- Стъкловиден поликарбонат