« Обратно към ФИРМИ

АРЕКСИМ ЕООД

    • Адрес:
    • Пловдив, бул. Шести септември 190
    • България

Арексим ЕООД е създадена през 1991г. като търговска фирма, а година по-късно е подписан лицензен договор с холандската фирма Хънтър Дъглас. Съгласно договора Арексим получава правата да произвежда щори с материали машини и по технологиите на холандската фирма, както и да използва запазените марки Sunflex и Luxaflex.

Арексим продава своите продукти чрез собствените си магазини в София, Пловдив и Смолян и в още 40 града чрез 85 представителства.

Персоналът на фирмата е високо квалифициран и е преминал специално обучение в Хънтър Дъглас, Ротердам. В производството на щори са заети 15 души, всичките със специално образование. Дългогодишният опит и липсата на текучество е основа за постигането на висок професионализъм в производството на слънцезащитни продукти. В резултат на постоянния стремеж на екипа към постигане на най-високо качество при производството на щори, през 2000г. е внедрена система за управление на качеството съгласно международния стандарт ISO 9001:2000. Системата за качесво на Арексим е одобрена през 2001г. от международно признатата одиторска компания Lloyd`s Register Quality Assurance.

Арексим ЕООД е единствената фирма производител на щори, чиито продукти са преминали изпитания за надежност в Българска метрология още през 1995г. Висококачесвените материали, стриктното спазване на технологиите и постоянния контрол на качесвото позволяват на фирмата да издава оригинална гаранционна карта за срок от пет години.

- Хоризонтални щори
- Вертикални щори
- Текстилни щори