« Обратно към ФИРМИ

АССИСТ ЕООД

    • Адрес:
    • София, бул. Европа 176 (срещу Техномаркет)
    • България
    • 1331

Производство и монтаж на входни автоматични врати BESAM, гаражни секционни врати RW, автоматика за врати, доставка и монтаж на италиански сенници FABBI, автоматични бариери и паркинг системи.

Ассист е създадена през 2002 г. Предметът на дейност на фирмата включва:
- Производство и монтаж на входни автоматични врати BESAM за хотели и административни сгради (плъзгащи се врати, телескопични, въртящи се врати, летящи едно- и двукрили врати, сгъваеми врати тип "хармоника", обезопасени врати, балансирани, херметични за шокови и хирургични зали).

- Производство и монтаж на гаражни секционни врати Richard Wilcox
Вратите могат да бъдат с произволни размери, имат висок коефицент на топлоизолация, възможност за остъкляване и автоматика с дистанционно управление.

- Доставка и монтаж на италиански сенници FABBI - алуминиева конструкция, импрегнирани платове в над 300 разцветки, регулируем ъгъл за закрепване, дължини до 12 метра на тераса, нестандартни конструкции, задвижване - с манивела или автоматично. Модели: с чупещо се рамо, с вертикално спускане на втора щора, сгъваеми, за балкони, за окачени фасади, за градини и ресторанти.

- Термовъздушни завеси и авангардни нестандартни решения за отопление FRICO
Термовъздушната завеса създава температурна бариера от бърз въздушен поток на входа на всяка сграда. Тази невидима бариера предотвратява енергийни загуби, спира течението и осигурява благоприятен климат във всяка среда. Всички модели са напълни безшумни. В хладилни камери въздушната завеса спира нахлуването на топъл въздух; в хранително вкусовата промишленост спира проникването на насекоми, дим или мръсен въздух и прах.
Шведската фирма FRICO предлага 95 модела термовъздушни завеси - ползващи ел. захранване, на топла вода или изцяло за студен поток въздух.

АССИСТ предлага също и монтаж и сервиз на автоматични бариери и паркинг-системи, както и сервиз и извънгаранционна поддръжка на монтираните продукти.