« Обратно към ФИРМИ

АСТО МЕТАЛ

    • Адрес:
    • София, бул. Витоша 59 - Партер
    • България

"АСТО МЕТАЛ" е с установени дългогодишни традиции в производството на широка гама метални изделия. Дейността на фирмата включва производство на: банково оборудване, метални сейфове – канцеларски и огнеупорни, блиндирани панцерни и трезорни врати, решетки, кафези и клетки, метална дограма и метални конструкции, детски игрални съоръжения, спортни съоръжения и др.
Фирмата е регистрирана и вписана в търговския регистър на фирмено отделение при Русенски Окръжен Съд с решение №294/14.03.90г.
В дългогодишната си практика се стремим да налагаме на пазара и използваме продуктите на доказали качеството си български производители на заключващи механизми, брави и устройства. Имаме наблюдение че те се приемат изключително добре и са предпочитани от нашите клиенти поради високото си качество и конкурентната цена. Производството и пласмента на утвърдената ни продукция е добра основа за реализиране продажби на предлаганите от Вас продукти
Фирмата изнася продукция в Румъния и има добри позиции и на претенциозния немски пазар. В момента "Асто Метал" насочва усилията си за разширяване на контактите и с др. страни от ЕС и ЕО.

- Блиндирани врати
- Метална дограма
- Сейфове и каси
- Панцерни и трезорни врати