« Обратно към ФИРМИ

БЛИК ТРЕЙД

    • Адрес:
    • София, ул. Илиенско шосе 8
    • България
    • 1220

Заводът за PVC профили BLICK е създаден през 2001 година след задълбочено 18-месечно проучване на българския пазар и на добрите производствени практики на най-реномираните европейски производители в тази област.
Основните първоначални инвестиции са във високотехнологични линии за производство на PVC профили за врати и прозорци и в обучение на висококвалифицирани кадри. Следва конструирането на широка гама от профили с оптимално съотношение между цената и качеството, което извежда Blick на водещата позиция, който запазва и сега. Производственият процес е затворен, с използване на безотпадни и екологични технологии. Всички профили са от високите класове за качество и напълно отговарят на европейските стандарти.
Фирма BLICK има завод за PVC профили, разположен в Северната индустриална зона на София и свои представителства в Бургас, Варна, Русе, Шумен, Плевен, Велико Търново, Стара Загора, Сливен, Хасково, Пловдив, Благоевград. Високото качество и превъзходният дизайн на произвежданите профили доведоха до бърза инвазия на пазарите на Балканския полуостров и Югоизточна Европа, с което Blick се наложи като конкурентна европейска марка за дограма.
Фирмата е сертифицирана по международния стандарт EN ISO 9001 : 2000

- РVС профили за прозорци и врати