« Обратно към ФИРМИ

БОМЕРК ООД

    • Адрес:
    • Пловдив, бул. Христо Ботев 150
    • България

"Бомерк"ООД е основана през 2000 г. в гр. Пловдив като търговско дружество занимавашо се с внос, износ и търговия на различни видове стоки и услуги, и всички други видове дейности ненарушаващи действащите в страната нормативни актове.
През 2005 г. след обстойно проучване на пазара ръководството на фирмата взима решение да се заеме и с вноса, продажбата, доставката и монтажа на врати: външни- блиндирани и вътрешни- интериорни, като си поставя за цел да намери пресечната точка на високото качество и на разумните цени.
След откриването на първия шоу-рум магазин от веригата "InterDoor" в гр. Пловдив, фирмата се радва на голям интерес, който може би се дължи на богатата гама, изящния външен вид, гарантираното качество на предлаганите врати и не на последно място- професионалния монтаж от страна на младите, динамичните, креативните и винаги усмихнати монтажници, специализирани в чужбина и използващи съвременни методи и последните тенденции в техниката.
Към днешна дата може да ни посетите в един от веригата магазини "InterDoor" или представителсва (дистрибутори) в следните градове:
- Пловдив- централа;
- Пловдив- 2;
- Асеновград;
- Хасково;
- Кърджали (дистрибутор);
- Сливен (дистрибутор).
Нашата настояща цел е чрез откриването на повече магазини, в повече градове на нашата страна, да достигнем до повече от Вас- нашите скъпи клиенти, да Ви предоставим възможността да се потопите в един свят от врати, да Ви помогнем да направите най-подходящия за Вас избор, да Ви осигурим повече спокойствие и повече уют и да направим прибирането вкъщи по-очаквано и по-вълнуващо...
От месец октомври, 2007 г. заработи фабриката ни в град Кричим и вече имаме удоволствието да Ви предложим нашите интериорни врати с богат избор на декорации, размери, цветове и остъкляване.

- Блиндирани врати
- Интериорни врати
- Двойни врати