« Обратно към ФИРМИ

ЧЕХ-ПЛАСТ ООД

    • Адрес:
    • Враца, Източна промишлена зона
    • България
    • 3000

“Чех-Пласт” ООД- гр. Враца е създадена през 2000 г. като фирма за производство и монтаж на Al и PVC дограма, окачени фасади, стъклени врати и витрини, окачени тавани, зимни градини, щори, покривни конструкции с поликарбонат.

Фирмата се управлява от инж. Димитър Иванов и в момента в нея работят 66 специалисти и работници. Дейността се развива на 5200 кв. м собственост с 1530 кв. м застроена площ и e съсредоточена в 4 цеха за PVC дограма, за AL дограма, за стъклопакети и металозаваръчен цех. Фирмата работи с PVC профили “REHAU” - Германия и алуминиева дограма на гръцките фирми „ALUMIL” и “EXALCO”. За изработването на окачени фасади се използват и “SCHUCO” профили.

От 2003 г. „Чех- Пласт” внедри изработка и монтаж на фасадни облицовки от композитен материал “ALPOLIC” и “ETALBOND”, както и покривни конструкции от поликарбонатни плоскости. Това са продукти, които се наложи да внедрим за да изпълним изискванията на клиентите за комплексно затваряне на сградите. Оборудването е основно на германски производители „ROTOX”, “WEGOMA”, “ELUMATEC”.

В началото на 2003 г. фирмата защити сертификат за качество при производство на PVC дограма „REHAU” след одит от австрийски и германски представители на фирмата.

Фирмата определено има опит в работата с банките. Чех пласт е направила дограмата на 130 клона на Райфайзенбанк и за отделни клонове на Биохим, Пощенска банка, Алфа Банк, Пиреос Банк, Кооперативна банка и Алианц.

Чех-пласт е член на Асоциация български врати и прозорци. Неин председател и член на УС е инж. Димитър Иванов. В асоциацията членуват 120 фирми от бранша, които са позитивно настроени, искат клиентът да им бъде клиент завинаги и инвестират в бизнеса.

- PVC дограма - Rehau
- AL дограма - Exalco, Alumil, Etem, Schuco
- Фасади - Exalco, Alumil, Etem, Schuco
- Стъклопакети
- Врати
- Зимни градини