« Обратно към ФИРМИ

ДЕКЬОНИНК БЪЛГАРИЯ ЕООД

    • Адрес:
    • Пловдив, бул. Санкт Петербург 41
    • България
    • 4000

Декьонинк България ЕООД е новаторска фирма, предлагаща качествени изделия, модерни и интелигентно проектирани продукти за пазарите на прозорци и строителни материали. Създадена неотдавна, Декьонинк България ЕООД заема ключово място на пазара в България.

Работата на Декьонинк България ЕООД се осъществява от добре организирана и съвременна складова база в София. Разположена на комуникативно място в кв. "Дружба", лесно достъпна от основните артерии на София, оборудвана с необходимата складова техника, разполагаща с достатъчна и разнообразна складова наличност и съвременен и добре оборудван офис, складовата база е гаранция за постигане на високите цели, които си поставя Декьонинк в България.

Седалището на Декьонинк България ЕООД - намиращо се в Пловдив, разполагащо с изложбена зала, техническа и технологична информация - е допълнителна възможност за качественото обслужване на нашите клиенти в цялата страна.

Декьонинк България ЕООД е част от световната група на фирмата, което дава на компанията достъп до инвестиции и най-модерни технологии, които от своя страна поддържат репутацията й на новаторска фирма.

- PVC-U системи за врати и прозорци
- Фасадни облицовки
- Подпрозоречни дъски
- Интериорни стенни облицовки