« Обратно към ФИРМИ

ДЕН БРАВЕН БЪЛГАРИЯ ЕООД

    • Адрес:
    • Русе, бул. България 127
    • България
    • 7005

Ден Бравен Сийлантс е мултинационална компания, свтовен лидер в професионалните изолации, имаща над 800 работници и служители. Централният офис и голяма част от производството са базирани в град Остерхут, Холандия. Освен това към групировката се числят и 10 производствени звена, 20 търговски представителства в различни страни и 2 бази за развитие и разработване на нови продукти.

Ден Бравен Сийлантс е създадена през 1974 година и оттогава компанията специализира в производството на висококачествени уплътнителни материали като акрили, силикони, бутили, MS-полимери, полиуретани и полисулфиди, имащи приложение в строителството, при остъкляването, производството и монтажа на стъклопакети и алуминиеви и PVC дограми, а също и в направлението "Направи си сам". Други предлагани продукти са полиуретановите пени, техническите аерозоли, пълнители и лепила. Ефекивността и качеството при използване на продуктите на Ден Бравен утвърждават фирмата като един от водещите приозводители на уплътнителни материали.

Продукцията на Ден Бравен се изнася в над 100 страни по света под търговските марки ZWALUW®, TECSEAL® и PROBY®. В модерните лаборатории за контрол на качеството и изследователско-развойна дейност постоянно се следи за високото качество на предлаганите продукти, които се произвеждат. Освен това там се разработват нови продукти и се тестват техните приоложения за постигане на максимално добри и ефективни резултати при тяхното използване.

Официален вносител и разпространител на продуктите с марка Ден Бравен, за българския пазар е Фирма Ден Бравен България ЕООД. Тя е регистрирана през 1999 година със седалище град Русе. През юли 2006 година фирмата откри в град Русе новия си модерен офис и склад с над 1500 м2 площ, а от началото на 2007 година заработи и склад в град София. За времето, през което фирмата работи на Българския пазар, тя недвусмислено се доказва като надежден и стабилен търговки партнъор и доставчик на повечето от големите производители на дограма и стъклопакети, а също и на фирмите, занимаващи се със строителство. Изградена е гъста дистрибуторска мрежа, осигуряваща достигането на продуктите с марка Ден Бравен до всяка точка на България. Фирмата разполага със собствени транспортни средства за максимално бързо изпънлняване на всяка една заявка на клиентите.


Do NOT follow this link or you will be banned from the site!