« Обратно към ФИРМИ

ДИЗАЙН-ШОПОВ

    • Адрес:
    • Бургас, ул. Гладстон 104
    • България

Фирма "Дизайн-Шопов" е създадена през 1990 г. в гр. Бургас с предмет на дейност художествена обработка на дървото - като сувенири, дървени корнизи, струговани предмети за бита. Впоследствие с така създадената икономическа обстановка преминава към изработка на мебели с художествена стойност за обществени сгради и частни домове.
 През 1993 г. фирмата построява собствена сграда за производство в Бургас, кв. "Горно Езерово". Монтира машини и съоръжения за изработка на трислойна дървена дограма със стъклопакет и интериорни врати. В началото фирмата сама изработва профил за дограмата. Впоследствие производството продължава с готови профили внос от Германия и Австрия. Със същите материали произвежда и монтира интериорни вътрешни врати от МДФ и фурнирован МДФ с различна цветова гама. Фирмата работи с белгийски лакове на водна основа - Сикенс, австрийски обков на фирмата "Мако", австрийски силиконови уплътнения.

Фирмата работи предимно на поръчков принцип, като спазва сроковете за изпълнение на поръчките. Разполага със собствен транспорт. В кратки срокове отстранява дефекти, появили се по време на експлоатацията, независимо от субективните причини.

- Дървена дограма
- Интериорни врати
- Обков "Мако"