« Обратно към ФИРМИ

ДИЗАР ЕООД

    • Адрес:
    • Пловдив, бул. Васил Априлов 31
    • България
    • 4000

ДИЗАР ЕООД е специализирана в производство и сервиз на луксозни блиндирани врати за апартаменти и офиси. Производствената дейност се осъществява на три работни площадки-две от твх са собсвеност на фирмата с обща площ 17 дка, а третата е Оптикоелектрон Панагюрище - подизпълнител при произвеждането на металната част на вратите. Сервизната дейност се извършва от представителствата на фирмата във всички по-големи градове на България, както и от фирмите дистрибутори в още 8 други държави. Общият брой на персонала към ДИЗАР ЕООД е около 200 души.

Вратите ДИЗАР съчетават сигурност и модерен дизайн, като с качествените си характеристики отговарят на всички изисквания, поставени от потребителите. За ДИЗАР производството и сервиза чрез висока технология означава опериране с максимално качество. Фирмата изпълнява с висока прецизност различни по вид поръчки, като постоянната складова наличност от всички модели, заключващи системи и различни размери дава възможност на потребителите да получават своята врата буквално в деня на поръчката! Продукцията на ДИЗАР е тествана и сертифицирана в оторизираните лаборатории към Комитета по стандартизация и метрология на България. Вратите ДИЗАР притежават характеристики, удовлетворяващи всички изисквания на съответните европейски и световни стандарти.

Това важи както за показателите за механична здравина (БДС 16351-86, БДС 16341-86, СТ на СИВ 4179-83, СТ на СИВ 4178-83), така и по отношение на: Пожароустойчивост; топло и шумоизолация; устойчивост на куршуми и др.-(DIN 4102-F 30, F 50; ЕН 24; ЕН 43; ЕН 79; ISO 10077; изп. протокол N 78 /28.01.97 на Оптикоелектрон). Вратите се произвеждат по фирмен стандарт Д-ТС 01.01.96.

Заключващата система е специфична за всеки клиент на фирмата и се монтира във вратата съобразно неговите изисквания. Използват се предимно брави и заключващи механизми на италианските фирми SECUREMME и MOTURA, на немските ABUS и AGB, българската ДЕКАБА както и на редица други фирми. С участите на квалифицирания персонал и с наличието на високотехнологичната си база ДИЗАР изпълнява поръчки до 1500 блиндирани врати месечно. Този капацитет, в случай на необходимост, се увеличава два пъти, когато се използват услугите на нашите подизпълнители: Механичен завод - Пловдив и Оптикоелектрон - Панагюрище, които са известни с висока прецизност на работа и военен контрол на качеството.

- Блиндирани врати
- Интериорни врати
- Заключващи системи
- Аксесоари
- Обков