« Обратно към ФИРМИ

ДООР ДЕКОР ООД

    • Адрес:
    • София, кв. Гео Милев, ул. Хемус 74, магазин 7
    • България
    • 1000

Фирма Доор Декор ООД е специализирана в предлагането на богата гама врати и мебели от водещи български и европейски производители.
Фирма Доор Декор ООД е специализирана в предлагането на богата гама врати и мебели от водещи български и европейски производители.

Дългогодишните контакти и коректни взаимоотношения с нашите клиенти и партньори ни стимулират винаги да търсим и поднасяме възможно най-доброто в областта на обзавеждането. Стремежът ни е да предоставим на българския пазар уникални и разнообразни решения, за да отговорим на индивидуалните потребности и търсения на клиентите.

Интериорните врати, предлагани от Доор Декор са сертифицирани по ISO 9001, произведени са по Европейски стандарти от висококачествени материали. Сертификатът за качество ISO 9001 осигурява надзор на продукцията от проектирането, разработването и производството до продажбата на изделията.

Фирма Доор Декор предлага блиндирани врати Protecta - една изключително добра комбинация между външен вид, сигурност и цена. Гаранция за сигурността на предлагания продукт е "Международен сертификат за антибампинг система" на бравата Mottura с патрон VARIO.

Мебелите, които изработваме съчетават в себе си качество, функционалност и комфорт, търсени от всеки в динамиката на ежедневието.

Професионалните съвети и проекти за интериорно оформление, са част от цялостното обслужване, което фирмата предлага. Нашите дизайнери ще ви помогнат да превърнете вашето жилище в уютен дом и в същото време да подчертаете собственото си светоусещане и стил.