« Обратно към ФИРМИ

ДОРМА-КАБА БЪЛГАРИЯ ЕООД

    • Адрес:
    • София, жк. Дружба, ул. Хайделберг 15
    • България
    • 1582

Дорма Груп и Каба Груп, от Румланг в Цюрих, Швейцария, се сляха през месец септември 2015 година за да образуват dorma+kaba. Сливането доведе до създаване на една от трите топ компании на глобалния пазар на решения в областта на сигурността и достъпа, с продажби надхвърлящи 2 милиарда швейцарски франка и с около 16,000 служители. dorma+kaba оперира в над 50 страни и присъства чрез производствени обекти и офиси за дистрибуция и обслужване на всички значими пазари.

Заедно, двете компании предлагат на своите клиенти широка гама от продукти, решения и услуги в областта на сигурността и достъпа до сгради, така че тези клиенти да разполагат с всичко, свързано с достъпа, отварянето и затварянето на врати от един единствен източник. Портфолиото включва системи за заключване – от патрони, ключове и ключалки чак до изцяло мрежови решения за електронен достъп, но също така и системи за физически достъп и системи с автоматични врати, както и пълен набор панти и приспособления за врати и управления на врати. Тези изделия се допълват от продукти за запис на време и фирмени данни, ключалки с висока степен на сигурност, хоризонтални плъзгащи се стени и подвижни крила и панели.

Чрез своите търговски марки Silca, Ilco и Advanced Diagnostics, фирмата е пазарен лидер и при заготовките за ключове, ключарските машини и продуктите за автомобилната индустрия, като например транспондери и имобилайзери.

И двете компании имат богати традиции в иновациите и инженеринговите умения. В стремежа си за постигане на стратегическата си цел за лидерство в областта на иновациите, dorma+kaba свързва клиентските изисквания с технологичните тенденции и разработва непрекъснат поток новаторски решения, които създават добавена стойност за клиенти и потребители. Приблизително 85 милиона швейцарски франка, или около 5% от консолидираните продажби на групата, се инвестират в иновации и разработване на нови продукти всяка година.

www.dormakaba.com

DORMA България

DORMA България е на българския пазар повече от 15г. Фирмата е специализирана в областта на производството и монтажа на автоматични плъзгащи врати, звукоизолиращи преградни стени, системи за сигурност и контрол на достъпа, техника за врати (аксесоари за врати, горни и подови автомати), системи за стъклени фасади и обков за стъкло. DORMA България е водеща в под-регион Балкан, който включва над 10 държави. Фирмата разполага със собствена сграда в гр. София, в която се помещават офиси, складове, производствена част и шоурум. През последните години DORMA България се разраства и към момента във фирмата работят близо 90 служители.

В началото на 2014 г. - производството на въртящи се врати бе преместено от Koln, Германия в София. Процесът на трансфер мина много гладко без никакво отрицателно въздействие на бизнеса в Европа. DORMA България започна да произвежда въртящи се врати за цяла Европа.
Чрез съвременни производствени технологии и разработки гарантираме на нашите клиенти висококачествени продукти.

Фирмата взема участие в някои от водещите иновативни проекти в страната като: Летище Варна, Летище Бургас, МОЛ България, МОЛ Парадайс, София Ринг МОЛ, Зала Арена Армеец, Офис на Европейския парламент в София и други.
 

- голямо многообразие от всички типове автоматични врати
- системи за врати – автомати за затваряне, паник брави, обков за врати, противопожарни врати
- системи обков за стъкло за стъклени врати, стъклени преградни стеди, душкабини, фасади
- системи за звукоизолиращи подвижни преградни стени
- системи за сигурност  и контрол на достъп