« Обратно към ФИРМИ

ЕВРОСТИЛ ООД

    • Адрес:
    • София, бул. Черни връх 51 Б
    • България

„Евростил” е българска компания, създадена 1992 г. - производител на PVC и алуминиева дограма, интериорни врати, окачени фасади и парапети. От месец ноември 2006 г. в гр. Кюстендил работи фабрика, разположена на площ от над 5000 кв.м., в която фирмата вложи над 1 млн. лева в изграждането на най-модерната база за производство на прозоречни системи от PVC профили на територията на страната. Тази инвестиция ни позволява да предлагаме на потребителите завършен продукт с високо качество по европейските стандарти. Реализираме продукция не само в България, но и в Чехия и Македония.

Производствената база е разположена на територия от 5 хил.кв.м, в които са обособени 5 производствени цеха - за PVC и Алуминиева дограма, Стъклопакети, Интериорни врати, Мрежи против насекоми.

Напълно автоматизираният технологичен процес дава възможност на всеки пет минути да се изработва по един прозорец. По този начин достигаме над 3000 кв.м. на месец. Предстои да закупим машина - Обработващ център с цифрово управление COMAC 26/13, която изработва една интериорна врата от MDF за пет минути.

С дограма на фирмата са изградени столичните хотели „Кристал палас”, „Грийнвил”, както и офисите на фирма „Феърплей”. А комплекс „Санта Марина” стана носител на престижната награда „Ваканционно селище на 2006”.

- PVC дограма Gealan
- PVC врати
- Обков Siegenia
- AL дограма Profilco
- Интериорни врати
- Мрежи против насекоми
- Парапети
- Акрилколорни цветове
- Външни щори
- Фасади Creaton
- Стъкла и стъклопакети Glaverbel