« Обратно към ФИРМИ

ФОРМЕТ БЪЛГАРИЯ ЕООД

    • Адрес:
    • Варна, бул. Христо Смирненски 15
    • България

Фирмата е основана през 2007 г.. „Формет-България” ЕООД e една от водещите фирми във вноса и търговията на блиндирани врати на българския пазар, и доказwа, че е надежден партньор в работата си с инвеститори, строителни фирми и крайни клиенти.

От 2011 г. фирмата разширqwa дейността си с производството на български метални входни врати, метални конструкции, халета, сглобяеми къщи и предлага специализирани продукти от метал, изискващи високо качество, сложност на изпълнението и серийно производство.

Фирмата разполага със собствена производствена база, заемаща площ от 1000 кв.м в гр. Варна и оборудвана с машини за производство на врати, в резултат на което е в състояние да извърши качествено и в срок изпълнението на възложените поръчки.

Фирмата предлага проектиране, изработка, доставка, транспорт, монтаж, демонтаж, поправка и поддръжка на стандартни и блиндирани врати за различни помещения (врати и решетки – апартаменти, мазета, гараж, входове).

Освен метални врати се предлагат и необходимите за тях консумативи, екстри и други изделия, като крило (усилена конструкция с оребряване, метален лист, топлоизолация и шумоизолация), брави (касови, патронни, комбинирани, с възможност за допълнителен защитен механизъм).

Различни видове обкови за врати в цветове (хром, месинг, злато, мат), както и гаражни врати, плъзгащи врати, шумоизолиращи и противопожарни врати, топлоизолиращи врати.