« Обратно към ФИРМИ

ГЕАЛАН БЪЛГАРИЯ

    • Адрес:
    • София, кв. Хаджи Димитър, ул. "549" № 2Кръстовището на бул. "Владимир Вазов" с ул. "Резбарска"
    • България

Цялата история на производственото предприятие GEALAN показва, че условията за растеж на нашето предприятие винаги са били свързани с икономическия растеж на нашите партньор.

Затова за нас като създатели и производители на нови прозоречни системи, основополагаща основна част от философията ни са партньорите и партньорските отношения.

Със самото създаване на нашето предприятие ние бяхме винаги насочени към бъдещето. Да формираме бъдещето за нас означава да поемем върху себе си отговорността – отговорността за нашите партньори, отговорността за обкръжаващата ни среда и което може да се види от нашите основни принципи на ръководство – отговорността за нашите сътрудници. Затова за компания GEALAN ръстът винаги е свързан със стабилност. GEALAN е за стабилност и постоянство. Отсега ние мислим за бъдещето. Заедно с нашите клиенти, ние се стремим да достигнем забележителен ръст на нашетопроизводство. Нашата цел са пазарите на Европа, затова ние мислим и действамепо европейски. Удовлетвореност и признателност от страна на нашите клиенти – такава е нашата цел. Затова заедно с профилите в нашата програма е включен широк спектър на сервизни услуги.

Нашата дейност се основава на многогодишния ни опит в технологическата и икономическа области. Оттук произлиза и неизменното високо качество на нашите продукти. Ние внимателно обмисляме всеки детайл преди да вземем решение. Новаторските идеи винаги са били движеща сила на позитивно развитие на GEALAN. В нашите предприятияиновациите винаги стоят на първо място.

Погледът към историята на предприятието доказва: гъвкавата организация съобразена с изискванията на пазара има голям дял в успешното развитие на компания GEALAN.

Гъвкавост – това е нашата сила. Под гъвкавост ние разбираме бързо взимане на решения, съвременно производствено оборудване и обширно, организирано на съвременно ниво складово стопанство, което ни дава възможност бързо да реагираме на всяко запитване и желание.