« Обратно към ФИРМИ

ГЕЦЕ ГМБХ-ГЕРМАНИЯ ТП

    • Адрес:
    • София, ул. Николай Хайтов 34, ет. 1
    • България
    • 1172

GEZE GmbH е една от водещите в света фирми, производители на системи за врати, прозорци и техника за безопасност. Като един от пазарните лидери в сферата на иновациите и дизайна, независимата компания, която е семейно ръководена от пет поколения, разработва, произвежда и продава модерна технология, която, чрез ориентацията си към бъдещето, оказва силно влияние въху строителната технология като цяло.

Автоматите за врати на GEZE са сред най-популярните в света, а фирмата е пазарен лидер в Германия за системи за автоматични врати. Всеки ден, милиони хора по света минават през врати, оборудвани с автомати GEZE TS 5000 и приемат за даденост удобството, предоставяно от системите за автоматични врати от продуктовата линия Slimdrive.

GEZE предлага и широка гама продукти за отвеждане на дим и топлина (системи RWA), техника за безопасност като новата система за контрол на достъпа, системи за стъкло, както и техника за прозорци и за вентилация. Изцяло стъклените системи на GEZE предоставят на архитектите свобода на дизайнерските решения дори и в най-предизвикателните проекти.

Продуктите на GEZE могат да се видят в престижни сгради по целия свят. GEZE е представена по света посредством 23 дъщерни фирми, гъвкава и високоефективна мрежа за продажби и сервиз, и 2000 служители.