« Обратно към ФИРМИ

ХЕНДЕЛ ООД

    • Адрес:
    • София, бул. Европа 149
    • България
    • 1331

Фирма „Хендел” ООД е специализирана в търговията с PVC и алуминиеви профили, аксесоари и консумативи за производството на алуминиева и PVC дограма, машини, съоръжения, инструменти, парапетни конструкции и много други. За периода на дейността си „Хендел” ООД е обогатила продуктовата си гама до мащаби, позволяващи задоволяването на целия работен процес за изработка на прозоречни конструкции от PVC и алуминиеви профили, парапетни конструкции и др. Компанията е регистрирана през 1999г.

Постоянни и надеждни партньори на „Хендел”ООД са водещи български и европейски фирми в бранша, както и доказали своето качество и професионализъм предприятия в сферата на строителството. От 2005 година до днес „Хендел” ООД дейно участва в програми свързани с енергийната ефективност, като основен доставчик на материали по проектите.   

Основен доставчик на „Хендел” ООД е най-голямата българска компания за производство на PVC и алуминиеви системи за врати и прозорци - фирма „Вайс Профил” ООД.

Предлаганите изделия притежават всички необходими сертификати и декларации, съпътстващи търговската дейност, както и постоянният контрол, осъществяван от екипа на фирмата. На практика клиентите на „Хендел” ООД са облагодетелствани от условията, които им се предоставят, за издаване на сертификат за качество на изработената дограма, валиден в цяла Европа.

- Алуминиеви и PVC профили
- Обков и аксесоари
- Доставка на машини за производство на алуминиева и PVC дограма