« Обратно към ФИРМИ

ИНАПЛАСТ ЕООД

    • Адрес:
    • София, кв. Васил Левски, ул. Княгиня Тамара 28
    • България

Инпласт е фирма със сериозен опит в проектирането, изработката, доставката и монтажа на алуминиева и PVC дограма, зимни градини, вертикални и хоризонтални щори на територията на страната. Дружеството разполага с квалифицирани работници и специалисти, необходимата за дейността техника и лека механизация.

Материали
Инпласт работи с висококачествени материали на Aluplast, Schuco, Trocal, KBE, Exalco, Roto, Wink haus, Hoppe. За своите проекти използваме съвременни технологии. Довършителните работи се изпълняват с предпочитани от клиента материали, като предлагаме индивидуална консултация и помощ при избора им. Интересните идеи съчетани с качественото изпълнение ни правят достойни конкуренти на утвърдили се имена в бизнеса.
 
Монтаж
Висококачествената изработка, съчетана с професионален монтаж Ви гарантират европейско качество. Всички модули се монтират към стените с крепежни елементи на фирмата. Уплътнението е с монтажна пяна, лятна или зимна в зависимост от сезона. Дограмата може да бъде окомплектована с подпрозоречни первази, противонасекомни мрежи, както и с вътрешни алуминиеви щори.

Качество
Приоритет на дружеството е непрекъснатото подобряване на качеството на услугите. Гарантираме произхода на материала, монтажа, гаранционното и извънгаранционно обслужване. Предоставяме сертификати за произхода на профилите, обкова, стъклопакетите и крепежните елементи. Ние държим на коректност и компетентност.

Ориентация
Ориентирани сме към големи и малки клиенти - апартаменти, фамилни сгради, неголеми стопански обекти. Тези клиенти са приоритет номер едно за нас. Когато другите са заети с големи и важни обекти – ние сме вашият партньор. Нашият екип затваря цикъла от дейности от поръчката до строителните дейности след монтажа. Спирайки се на нас, Вие получавате договор за изпълнение, като в него подробно са описани всички операции, уточнени са цените и е фиксиран крайния срок за предаване на обекта. Ако изберете нас, спестявате нерви и време, а получавате качество и компетентни решения.