« Обратно към ФИРМИ

ИНОС ООД

    • Адрес:
    • София, ул. Ами Буе 68
    • България
    • 1612

ИНОС ООД е компания специализирана в нестандартното производство на фасадна дървена дограма, масивни интериорни и екстериорни врати. Компанията поддържа богата гама от висококачесвени продукти от иглолистна, широколистна и екзотична дървесина и материали, които отговарят на съвременните световни и европейски технологии и стандарти.

ИНОС ООД предлага за клиентите си интерактивни персонални проекти и решения, които могат да удовлетворят техните индивидуални изисквания и желания. Компанията разполага с модерни професионални и високопроизводителни системи за производство на прозорци и врати и предлага богата цветова гама от бои и лакове, които са съобразени изцяло с европейските изисквания за опазване на околната среда и са разработени за максимално удволетворяване на клиентските изисквания. Компанията използва CAD системи както за създаването на елементите за всеки индивидуален проект, така и в процеса на производството им.

ИНОС ООД произвежда външни масивни дървени врати, дървени защитни капаци за прозорци, интериорни врати, масивни дървени прозорци, плъзгащи дървени прозорци - тип "английски", а обзавеждане и мебели за дома и офиса.

ИНОС ООД произвежда външни масивни дървени врати, дървени защитни капаци за прозорци, интериорни врати, масивни дървени прозорци, плъзгащи дървени прозорци - тип "английски", обзавеждане и мебели за дома и офиса.