« Обратно към ФИРМИ

ИВАЛ ООД

    • Адрес:
    • Пловдив, пл. Гроздов пазар 2
    • България

 Цени за прозорци и врати 

ИВАЛ ООД е създадена през 1995 година с предмет на дейност производство и монтаж на PVC и алуминиева дограма. Фирмата разполага със собствена производствена база в с. Ягодово, област Пловдив, с площ от 4000 кв.м, която е оборудвана с пълен технологичен набор от машини и съоръжения за това производство, съобразени с най-съвременните изисквания за качество в строителната промишленост. През 2005 година фирмата създава дублиращо производствено звено в София, организирано за отделни фази от технологията на PVC дограма.

Търговската си политика ИВАЛ ООД реализира чрез продажбените си центрове в градовете Пловдив, София и Благоевград, в които работят постоянни изложбени зали и технически персонал за осъществяване на продажбите и монтажа.

ИВАЛ ООД е директен вносител на материалите, с които работи. Фирмата притежава Техническо одобрение за крайната си продукция на НИСИ България, което и дава право да декларира качеството си в съответствие с евростандартите за топлоизолация, шумоизолация, ветрова и водоустойчивост. Тези доказани възможности на ИВАЛ ООД са основание за избирането и от Европейската банка за развитие и възстановяване като една от фирмите, реализиращи програмата за енергийна ефективност в България. В ИВАЛ ООД действа система за управление на качеството, на която бе проведен сертификационен одит от “Moody International” и ИВАЛ ООД получи сертификат ISO 9001-2000.

- PVC дограма по технологията на KOMMERLING - Германия
- PVC дограма по технологията на PIMAPEN - Турция
- Обков SIEGENIA - Германия
- Алуминиева дограма и окачени фасади
- фасадни облицовки от алуминиеви композитни материали ETEM - СТИЛМЕТ България