« Обратно към ФИРМИ

КАМСЕК ООД

    • Адрес:
    • София, жк. Овча купел 2, бл. 38
    • България
    • 1632

КАМСЕК ООД е частно българско дружество, специализирано в разработката и изграждането на специфични системи за защита, намиращи приложение в различни сфери на ежедневието. Непрекъснато развиващата се, иновационна политика на фирмата има за цел да предлага принципно нови продукти с изключително висока степен на сигурност, създаващи удобство и самочувствие за потребителя.

КАМСЕК ООД разработва и изгражда електронни брави и електронни заключващи системи предназначени за домашни врати, врати на входни пространства, системи за контрол на достъпа, както и електронни заключващи системи за хотели. Фирмата предлага също така и изработка на висококачествени блиндирани врати, външни врати и метални решетки за входни пространства по поръчка.

Успоредно с това, с цел осигуряване на максимално удобство за потребителя, фирмата предлага автоматични задвижвания на портални и гаражни врати, бариери, боларди, анти-паркинг устройства и други.

Системите за видеонаблюдение, които изграждат нашите специалисти, могат да бъдат едно удобно и сигурно допълнение към електронните заключващи системи, но могат да бъдат използвани и самостоятелно в съответствие с конкретните нужди на клиента.

В добавка към всичко това, GPS системите за проследяване на автомобилния парк позволяват на потребителя да разполага с информация за своите автомобили по всяко време и навсякъде по света.