« Обратно към ФИРМИ

КБЕ

    • Адрес:
    • София, кв. Бояна, ул. Даскал Стоян Попандреев 4
    • България
    • 1616

Фирма KBE е основанa през 1980 година като Kunststoffproduktion für Bau- und Elektrotechnik (Производство на пластмаси за строителството и електротехниката) - накратко КВЕ. С шеметен растеж и в най-кратко време ние успяваме от позицията на аутсайдер да се присъединим към челната група на производителите на профили за прозорци както в Германия така и в цяла Европа.

Като динамичен партньор на високопроизводителни предприятия от прозоречния бранш KBE предлага всеобхватна, но компактна продуктова гама, отговаряща на всички изисквания за модерно производство на пластмасови прозорци.

В международен план KBE се радва на славата на пионер, утъпкал пътя на високопроизводителната екструзия на профили. В едно от най-модерните съоръжения за преработка на пластмаси в Европа понастоящем ние произвеждаме на 50 екструзионни линии в основния ни завод в Берлин. Непрекъснатите инвестиции за изследователска и развойна дейност, в съоръжения и процеси ни гарантират трайна пригодност на производството към желанията на нашите клиенти.

Логистиката е с приоритет – а положението на германската столица в самото сърце на Европа е решаващо предимство за бързото и гъвкаво обслужване, особено на основните ни пазари в страната и Източна Европа.