« Обратно към ФИРМИ

КИД ИНЖЕНЕРИНГ ООД

    • Адрес:
    • София, бул.Цариградско Шосе № 5 вх.Б
    • България
    • 1000

Фирма Кид Инженеринг ООД започна дейността си през 2007г.  след закупуване на производствена линия за изработка на PVC и алуминиева дограма. Фирмата разполага с компютърно управляван двуглав циркуляр, двуглава лепачка, напълно автоматизирана машина за зачистване на профилите, компютърно управляван циркуляр за рязане на стъклодържатели и др. Автоматизираното производство и високо квалифицирания персонал гарантират максималното качество на произведената и монтирана от нас дограма.
Цехът за производството на дограма се намира в Долни Лозен - на изключително комуникативно място с лесен и бърз достъп до основните пътни артерии.
За оптимална производителност бе закупен специализиран софтуер и  оборудвани компютризирани работни места. В резултат на усилията на ръководството и на сътрудниците в офиса, за броени месеци, фирмата се утвърди на пазара за дограма, доказвайки качество на изпълнението. Нивото на качество в тази дейност се определя на първо място от избраните системи PVC дограма, а именно немските системи SCHUCO и REHAU, както българската  KMG/ произвеждана по австрийско-български проект/ и алуминиевите системи ALUMIL със своята надеждност и функционалност, характеризираща се с разнообразие от профили и цветова гама.Обкова който използва фирмата е на фирмата GU Германия разполагащ с неограничени възможности за отваряния: хармоника, плъзгане с повдигане (хебе шибе), фолксваген, дистанционно отваряне и всички други.

През 2008 г. компанията въведе нов софтуерен продукт, специално разработен за нуждите на фирмата, чрез който се координират всички работни процеси - от оферирането по предварителни размери или спецификация,взимане на размери, обработка и логистика до производство и монтаж.  С неговата помощ производителността на КИД ИНЖЕНЕРИНГ ООД се повиши до 200 кв. м. за 8 часов работен ден.При получаване на големи поръчки се уточняват сроковете за доставка и монтаж ,съобразявайки се с изискванията на клиента.
С непрекъснато разширяващата се материална база и квалифициран персонал ,фирмата започна да изпълнява комплексни обекти на цели квартали от луксозни кооперации.

Възможни са следните видове AL и PVC дограма с най-различни цветове на профилите:
-прозорци и врати с отваряне по вертикална ос
-прозорци с отваряне по хоризонтална ос
-едновременно по хоризонтална и по вертикална ос
-плъзгащи се прозорци и врати
-прозорци и врати с отваряне тип "хармоника"
-прозорци и врати с отваряне тип "фолксваген" - плъзгащи се с фронтално отместване
 
Ръководството  и целият екип на фирмата и занапред ще подобрява качеството, защото клиентът е на първо място за нас.

Защо да изберете КИД ИНЖЕНЕРИНГ ООД?

1.      Защото в нашите офиси ще Ви посрещнат усмихнати и компетентни консултанти, с помощта на които ще получите различни варианти на търсения от Вас продукт. Ще имате възможност да изберете най-подходящия за Вашите нужди, а така също и оптималното  съотношение цена-качество.
2.      Вашият дом или обект ще бъде посетен на място от наш технически експерт с богат опит и солидна професионална подготовка. Неговите съвети ще Ви дадат най-точна идея за начина на монтаж и предстоящите довършителни работи, а така също ще снеме точните размери.
3.      Вашият продукт ще бъде изработен от висококвалифициран персонал, на прецизни машини, следвайки правилата на системата за управление на качеството ISO 9001-2000.
4.      Демонтирането на старата дограма и монтирането на новата дограма ще бъдат извършени в удобно за Вас време от професионални монтажни бригади, състоящи се от млади, интелигентни и амбициозни специалисти, които ще почистят работното си място след приключване на работа.
5.      Получавате 2г. гаранция за дограмата. Всеки гаранционен дефект ще бъде отстранен в рамките на 3 работни дни. КИД ИНЖЕНЕРИНГ ООД е една от малкото фирми поддържащи сервизни групи за гаранционен и извънгаранционен сервиз.
6.      Всичко изброено по-горе е гарантирано лично от управителите на фирмата.