« Обратно към ФИРМИ

КОДКИЙ ТЕКНОЛОДЖИС ООД

    • Адрес:
    • Стара Загора, ул. Индустриална 1
    • България

"Кодкий Tекнолоджис" ООД е компания специализирана в производство и продажба на цифрово програмно кодирани заключващи системи. Основните мощности на производство се намират в България, гр. Стара Загора .
Производството е изградено на базата на Швейцарски лиценз от 1991г., който дава възможност да се изгради система за заключване чрез комбинирането на 15 броя спирално разположени в три оси кодиращи пина. Специализиран софтуер програмира всяка ключалка, като гарантира 15 000 000 възможни комбинации, изгражда MASTER KEY системи в прав и обратен ред. Чрез него се гарантира проследяемост на всяко ниво от системата, с възможност за повтаряемост на база единен код. Производството е с напълно завършен цикъл от входа на суровините и материалите до крайното изделие. Произвежданите детайли са под непрекъснат контрол. На територията на производствената база е изградена измерителна лаборатория за симулационни изследвания на заключващите системи и механизми.
Днес в CODKEY Technologies LTD работят високо мотивирани инженери и специалисти с висока квалификация в областта на създаването и изграждането за заключващи системи от най- високо ниво. Патентите, рационализациите, промишлените образци и наложената система за контрол на качеството ISO 9001:2000 от TUV Rheinland Bulgaria със сертификационен No. 7510040312, недвусмислено говорят за нивото на производството и технологиите.

 

Фирмата произвежда широка гама артикули които осигуряват защита на дома, офиса или хотела под марка Locksys и Codkey.

Секретни ключалки - Над 300 модификации на размери и конструкция в зависимост от дебелината на вратата, типа на бравата. Ключалките могат да се произведат с ръкохватка от едната страна ,в съответствие с противопожарните изисквания за хотели и обществени сгради
Брави - Над 100 вида /основни, допълнителни, едностранни, двустранни, четиристранни, секретни, обикновени, за мебели, за сейфове и табла, касови и др.
Аксесоари - Дръжки и защити в голямо разнообразие на модели и покритие
Катинари - за складове, гаражи, авто-катинари