« Обратно към ФИРМИ

КОМАТЕК–КМТ ООД

    • Адрес:
    • София, ж.к. Овча Купел, ул. Босилек 11
    • България
    • 1618

КОМАТЕК-КМТ ООД е създадена през 1997 г. Основният предмет на дейност е продажба на обков за дървена и пластмасова дограма, крепежни елементи и аксесоари, свързани с производството и монтажа на прозорци и врати, както и използващи се при ремонтни и монтажни дейности.
До момента имаме офиси и складови бази в следните градове в България: София, Варна, Бургас, Велико Търново, Пловдив, Русе и Монтана.
В процес на строителство е нова собствена складова база, находяща се в близост до град Костинброд, с обща площ около 3000 кв.м. - складови площи, офисна част и шоурум. Защото за нас да се развиваме означава да Ви предоставяме все по-високо качество на обслужване.
Водени от постоянният ни стремеж да задоволяваме все по-високите изисквания от страна на клиента, ние от Коматек-КМТ ООД:
- Предлагаме богата гама висококачествени и надеждни продукти, чиито марки са се утвърдили на пазара.
- Поддържаме големи складови наличности и сме в състояние да доставим необходимите продукти в най- кратък срок.
- Осигуряваме сигурност в утрешния ден и увереност да планирате работата си спокойно, разчитайки на абсолютна продуктова осигуреност.
- Екипът ни се състои от компетентни специалисти, способни да предоставят техническото консултиране, от което се нуждаете.
- Разширяваме системно асортимента на предлаганите изделия, за да задоволяваме все по-широкия спектър от изисквания на Вас – нашите клиенти.
- Последователно откриваме нови представителства и в други окръжни градове, за да Ви осигурим достъпност и удобство.
- Предлагаме висококачествени услуги и сертифицирани продукти. (Фирмата ни е в процес на въвеждане на системата за управление на качеството ISO 9001:2000.)
Някои от продуктите, които предлагаме са:
- Обков за всички варианти на отваряне, на всички пластмасови прозоречни системи, както и на дървена стъклопакетна дограма. Лицензиран представител сме на австрийската фирма MAYER&Co, по- известна с търговската марка MACO.
- Вътрешни пластмасови подпрозоречни дъски, произведени от водещи европейски производители, с много високо качество на изработка и с конкурентна цена.
- Външни подпрозоречни дъски, славещи се с изключително лесен монтаж и гарантирано качество.
- Алуминиеви водобрани, които са задължителни при производството на дървена стъклопакетна дограма.
- Уплътнители DEVENTER, необходими за производството на дървена дограма и врати, изработени от висококачествен материал.  Гарантират дълготрайна и безотказна употреба.
- За производителите на интериорни и входни врати предлагаме висококачествени брави, панти и прагове в различни варианти от марката BKV (и други марки от Европейски производители).
- Пистолетна пяна, пистолет и чистител PENOSIL, които се използват в производството и монтажа на дограми и врати. Предстои разширяване на продукцията и с различни видове силикони, полиуретани и лепила.
- Винтове, използващи се при производството и монтажа на дограма от фирма NOEGEL и други, водещи в бранша, фирми.
- Пълна гама крепежни елементи за всякакъв вид закрепвания – дюбели, анкери, винтове и специални скрепителни елементи от водещи в бранша фирми от Европейския съюз.
Това, което ни отличава от останалите фирми, е специалното, индивидуално отношение към клиента и ангажираността ни да намираме заедно решения на Вашите проблеми.
Ние не мислим само за нашия успех, ние се стремим се да бъдем надеждни партньори по пътя към успеха с Вас - нашите клиенти, изграждайки взаимоотношения, базирани на коректност, почтеност и взаимно доверие.
След повече от 10 години усилена работа, Коматек-КМТ ООД  вече се е утвърдила на пазара и продължава да доказва своята надеждност.