« Обратно към ФИРМИ

КРУПАЛ ЕООД

    • Адрес:
    • Созопол, ул. Стара планина 11
    • България
    • 8130

Фирма „Крупал” ЕООД е създадена през 2005 година с основен предмет на дейност – изрботка и монтаж на вентилируеми фасади от еталбонд, етернит, керамични плочи, гранитогрес и камък, монтаж на окачени фасади от алуминий и стъкло, производство, доставка и монтаж на алуминиева, пластмасова и дървена дограма, транспортна дейност.

Фирмата разполага със складово-производствена база, разположена в промишлената зона на с.Черноморец, с тежка и лека механизация за извършване на строително-монтажни работи, с всички необходими машини и съоръжения за качествената изработка на дограма и фасада.

Разностранната дейност на фирмата е насочена в няколко основни направления и има за цел да предостави на клиента една комплексна услуга - цялостното оформяне на външния вид на сградата. Всичко по нея - от поставянето на дограмата и изграждането на фасадата (с еталбонд, керамика или стъкло) до стилните козирки и парапети са наше дело, резултат от желанието ни да създадем красив и уютен дом или офис за всеки.

Дейността на фирмата е свързана не само с външното оформяне на сградата – тя започва с нейното проектиране, с компетентната помощ, която ще ви окажат квалифицираните ни сътрудници, за да осмислите и практически да реализирате вашите проекти.