« Обратно към ФИРМИ

ЛАЗУР 143

    • Адрес:
    • Бургас, кв. Акации, ул. Сокол 8
    • България

Фирмата е оторизиран представител и партньор на KBE - (немска профилна система) за България. Машините не са вече турските - Макина, а немските - Урбан.

Фирмата работи успешно и с Thyssen Polymer, един от водещите производители на профилни системи за пластмасови прозорци.

През 2003 г. Thyssen Polymer GmbH се отцепва от концерна Thyssen Krupp и се обединява с белгийския производител на PVC профили Deceuninck NV и с това стават № 1 в класацията на PVC производителите досега.

Сравнително новата 5–камерна система ЕЛИТ на Тисен/ИНАУТИК е олекотена и в същото време достатъчно претенциозна версия на 5-камерните версии на старата система Prestige.

Общата дебелина на профила е 71.5 мм и има отлични термо- и звукоизолационни показатели, както и много добра статика на конструкцията.

В цветовата си гама освен вечното бяло, Thyssen подържа и други стандартни цветове: златен и тъмен дъб, махагон.

Фирмата работи с немския обков на Siegenia, многостранно регулируем във всички посоки. Siegenia е една от водещите световни фирми за обков. Освен класическото хоризонтално отваряне и падащото крило или т.нар. "ножица" обковът на Сигения предлага далеч по - нестандартни и оригинални решения за обзавеждането на Вашия дом.

Стъклопакетът, който предлагане, е бяло/бяло и бяло „Енерджи“ с обща дебелина - 24 мм., 28 мм. И 32 мм. Слепването на ъгловите връзки е с нулев шев.

Практичен аксесоар към дограмата са мрежите против насекоми. Препоръчително е монтажът на комарниците да се осъществи още при монтажа на дограмата. Комарниците се монтират от външната страна на дограмата, прикрепят се към касата. За балконските врати практични са комарниците на панти. Максимална ширина на комарниците на панти е 90 см.

Фирмата разполага с цех за производство на адрес град Бургас, ул. Индустриална № 33, собствен транспорт и отличен екип.

Машините за производство на PVC дограма са поточна линия на фирма „МУРАТ-Макина“.

Произвеждаме външни ролетни щори с горен ипреден монтаж, окомплектовани с алуминиеви или ПВЦ водачи и ламели в цвят на дограмата.

Последният етап при смяната на Вашата дограма е шпакловката около прозорците. Затова е нужно подмазване отвътре и отвън, за да избегнете всякакви нежелани последствия – поява на мухъл, течове при обилни валежи, напукване и падане на мазилката около дограмата и други. Поради тази причина нашата фирма е организирала довършването около дограмата с наши майстори, специално подготвени за тази цел.