« Обратно към ФИРМИ

ЛИНК ООД

    • Адрес:
    • Стара Загора, ул. Хрищенско шосе 1
    • България

"ЛИНК" ООД е производствена фирма с 20 годишен опит и присъствие на пазара, специализирана в проектиране, производство и монтаж на алуминиеви и PVC дограми, окачени фасади, стъклопакети и всички аксесоари за тях. Фирмата е основана през 1991 г. в гр. Стара Загора, където се намира централният офис и целия производствен комплекс.

"ЛИНК" ООД разполага със собствена производствена база  на площ 850 кв.м, с обособени  цехове за алуминиева дограма, PVC дограма и цех за изработка на стъклопакети.

Цеховете са оборудвани със съвременни, високотехнологични, професионални машини, а прецизният подбор на квалифициран екип и вътрешната система за контрол на качеството ISO 9001:2008 гарантира качествено изпълнение в кратки срокове и създава доброто име на фирмата.

"ЛИНК" ООД е оторизиран производител на дограма от немските PVC профили ALUPLAST,  гръцките алуминиеви профили ALUMIL, обков на немската фирма MACO. Предлагаме и български профили по австрийски лиценз с едноименната търговска марка „Линк".

Изпълнявали сме много обекти из цялата страна, като производствената ни марка "Линк", с която сме познати на пазара, винаги е била гаранция за качество.

Основната фирмена стратегия на "ЛИНК" ООД е производството и реализацията на висококачествен продукт, оптимизиран с изискванията и желанията на нашите клиенти и партньори.