« Обратно към ФИРМИ

МАСТЕР ПЛАСТИК ООД

    • Адрес:
    • София, бул. Христо Ботев 10
    • България

Фирмата Master Plastik ООД е създадена през далечната 2004 г. и оттогава налага принципите си на коректен изпълнител на желанията на Клиентите си.

Ние в Master Plastik изготвяме индивидуални проекти, според конкретните условия в дома Ви и предлагаме най-ефективното решение, консултирайки Ви чрез екипа ни от квалифицирани и опитни специалисти. За да задоволим и най-претенциозните си Клиенти, фирмата разполага със собствена производствена база, оборудвана с машини, които гарантират прецизно и качествено  изпълнение на индивидуалните проекти. Всяка уважаваща се фирма, трябва да си поставя все по-високи цели и задачи. Точно затова  Фирмата Master Plastik ООД непрекъснато обновява дейността си, предлагайки допълнителен пакет услуги:

 - монтаж на алуминиеви композитни панели
 - изработка на стъклени витрини
 - проектиране и изработване на фасади, алуминиеви парапети, душ кабини и прегради

Нововъведенията са в крак с новите технологии на нашия и международния пазар – ние оптимизираме производствения цикъл, инвестираме в линия за полимерно прахово боядисване на алуминиеви и стоманени профили, чиято трайност е доказана с технически тестове в оборудвани за целта лаборатории.  Цветовата гама по RAL, която предлагаме е практически неограничена и може да се впише в индивидуалния проект, на който и да е  наш клиент. Консултантите, с които разполагаме ще Ви покажат каталози, за да можете да изберете цвят според Вашия вкус и конкретните  условия във Вашия дом.