« Обратно към ФИРМИ

МЕТАТРОН МТ ООД

    • Адрес:
    • София, ул. Цар Иван Асен II, 49
    • България

Фирма “Метатрон МТ” ООД е създадена през 1991 г. изцяло с частен капитал с управител г-н Михаил Кръстев. Основната дейност на фирмата е производство и инсталиране на алуминиеви фасадни системи. От началото на 1996 г. “Метатрон МТ” е лицензиран производител на “Hunter Douglas” за окачени тавани и фасади “LUXALON”. С годините се налага като лидер в производството на алуминиеви и керамични фасадни системи и окачени тавани, а също така и в сферата на сухото строителство.
Днес “Метатрон МТ” разполага с триизмерен фрезови плотер “Mecanumeric” за обработката на алуминиеви композитни материали. В производството са включени и три ролформиращи машини “Hunter Douglas” за изработка на алуминиеви окачени тавани и фасади “LUXALON”, които имат широка област на приложение - от големи отворени обществени пространства до магазини, частни жилища и т.н. Продуктите се изработват в собствен производствен цех в София с оригинални материали в 130 цвята и покрития или се доставят директно от заводите на “Hunter Douglas” в Европа.
“Метатрон МТ” ООД е Изключителен представител за България на “ALCAN Group” Най-големият производител на алуминиеви композитни панели в Света - с търговската марка “ALUCOBOND”.
“Метатрон МТ” има повече от десет години опит в изграждането на нови и реконструкция на стари офис сгради и бизнес центрове.
 

- Фасадни системи
- Окачени тавани
- Сухо строителство
- Метални конструкции