« Обратно към ФИРМИ

НИКА БГ ООД

    • Адрес:
    • София, ул. А.Стамболийски 96
    • България

НИКА БГ - централен магазин:
бул. Георги С. Раковски 49
тел./факс: +359 2 980 98 60
GSM: +359 2 899 170 165

Компанията започва своята дейност в средата на 1999 г. като дистрибутор на дограма и охранителни щори. Особен успех постига след получаването на лиценз за произвоство на PVC прозорци и врати с профилните системи Salamander - 100% немска продукция с 60 години живот. В офисите на НИКА Ви посрещат компетентни и отзивчиви търговски консултанти, готови да ви изслушат и предложат най-доброто решение за Вас.
1. Профилите “Salamander”- те се произвеждат единствено в Германия, с постоянно контролирано високо качество, отговарящо на немския стандарт DIN. “Salamander” е един от малкото профили „клас А” с дебелина на стената 3мм, което е от изключителна важност за здравината на прозореца. При широко разпространените у нас профили с изтънени стени, вследствие намалената якост,има риск от изкривяване. Това води до затруднена експлоатация и загуба на топлина.
2. Производствената база - тя е оборудвана с немски машини - марка U_R_B_A_N - лидери в бранша. Качествените машини за производство са предпоставка за качествен продукт с гарантирани постоянни
параметри.
3. Монтажът – извършва се с монтажни котви - това е начин на закрепване на дограмата към стената посредством специални метални планки, при което не се нарушава целостта на профилите-това е стандартният начин на монтаж в Германия. При масовия начин на монтаж в България, профила се продупчва за да се закрепи към стената, което нарушава топлоизолационните му качества.
4. Контролът – всеки процес, резултатът от който трябва да е продукт или услуга с високо качество, изисква постоянен контрол. ”Ника” прилага система за контрол на качеството-ISO 9001, със сертификат 75 100 40140 от 14.04.2004г.
5. Опитът - ”Ника” е доказан производител с дългогодишен опит. Това е предимство, което позволява да Ви дадем най-подходящия съвет за Вашия правилен избор, благодарение на натрупаните през годините знания.
Практическите ни умения позволяват да реализираме всяко Ваше оригинално решение - триъгълен, трапецовиден, сводест и дори кръгъл прозорец, механизми за отваряне тип „Фолксваген” и ” Хармоника”.

- PVC дограма Salamander
- Комарници
- Щори