« Обратно към ФИРМИ

НОРТОП ООД

    • Адрес:
    • София, ул. Голо бърдо 17
    • България
    • 1407

Фирма “НОРТОП” е създадена през 1993 г. в София. Основен предмет на дейност на фирмата е инженеринг, внос и търговия с качествено нови материали и продукти в областта на строителството.
Фирмата има дистрибутори в София, Пловдив, Бургас, Варна, Плевен, Враца. Работи успешно и с вериги магазини като Mr. Bricolage, Masterhaus, Praktiker, както и със средни и по-малки търговски обекти.
Инженеринговата дейност на фирмата обхваща процеса от първоначалната консултация, проучването, проектирането до изграждането на съответния обект. Фирмата изгражда дървени сглобяеми къщи, дървени строителни конструкции, скатни и плоски покриви, перголи и барбекюта, производствени и складови халета, зимни градини, и други архитектурни елементи от дърво по европейски изисквания и стандарти. Извършва монтаж на системата покривни прозорци (табакери) “FAKRO”.
Търговската дейност е свързана с внос и продажба на широка гама от продукти за строителството на покриви и дървени конструкции .
Основно място заема системата покривни прозорци (табакери) “FAKRO”, която се предлага във всички възможни видове и конфигурации. Към продуктите на същата фирма принадлежат сгъваемите тавански стълби.
Фирмата е също така директен вносител на материали, консумативи и аксесоари за покриви, хидроизолационни, паропреградни фолиа, скрепителни и свързващи елементи за дървени конструкции, топлоизолации.
Друг основен дял от търговската дейност е строителната подемна техника на фирма GEDA с различни функции, товароподемност и окомплектовка. Към продуктите на фирма GEDA спадат улеите за строителни отпадъци и принадлежностите към тях.
Фирмата разполага със свои бази в района на с. Петърч (до магистралата за Калотина).

- Покривни прозорци (табакери) “FAKRO”
- Обков
- Стъклопакети
- Зимни градини