« Обратно към ФИРМИ

НОВОФЕРМ БАЛКАН АД

    • Адрес:
    • София, кв. Хаджи Димитър, ул. Витиня 2Ж, Бени Билдинг, вх. А, ет. 2
    • България
    • 1517

НОВОФЕРМ БАЛКАН АД е учредено и регистрирано през 2004 година в София. По своята същност дружеството се явява официално представителство на немската фирма NOVOFERM GmbH, един от водещите в Европа производители на метални каси, врати и аксесоари за тях. NOVOFERM GmbH прдлага продукти както за жилищно сторителство така и за индустриалния сектор – метални и пожароустойчиви, секционни и ролетни врати, товаро-разтоварни системи и оборудване.

НОВОФЕРМ БАЛКАН АД се развива в две основни направления. От една страна то работи като дистрибутор и продава продуктите на NOVOFERM GmbH чрез своите локални партньори, както на територията на страната, така и на територията на Румъния, Сърбия, Хърватска, Босна и Херцеговина, Македония. От друга страна НОВОФЕРМ БАЛКАН АД предлага комплексни решения при реализация на крупни строителни проекти. В този случай дружеството е готово да поеме професионалното решение на всички задачи, започвайки с планирането и завършвайки с монтажните дейности. То решава всички въпроси от монтажа до обслужването след продажбата в гаранционен и извънгаранционен срок.

НОВОФЕРМ БАЛКАН АД предлага комплексни решения по всички въпроси, касаещи всякакви врати и каси. При това няма никакво значение дали става въпрос, например за гаражни врати за частен дом или за големи проекти от гражданското строителство, като например хипермаркети, летища или голям жилищен комплекс. Сътрудниците в дружеството са в състояние бързо и професионално да удовлетворят потребностите на своите клиенти.

- Интериорни врати
- Гаражни врати
- Ролетни и секционни врати
- PVC бързонавиващи се врати
- PVC завеси и врати


Do NOT follow this link or you will be banned from the site!