« Обратно към ФИРМИ

ОМЕГА ДИЗАЙН ООД

    • Адрес:
    • София, кв. Княжево, ул. Войводина могила 48
    • България
    • 1619

ОМЕГА ДИЗАЙН ООД стартира своята дейност през 1995 година и е специализирано в проектиране, изработване, доставка и монтаж на алуминиева и пластмасова дограма, стъклопакети и стъкла, окачени фасади, обшивки от композитни панели, стоманени и други нестандартни конструкции.
В началото на дейността си дружеството произвежда алуминиева дограма. През 1997 година закупува специализирани машини за производството на стъклопакети. В последствие през 1999 година се ориентира и към производството на окачени фасади. През 2000 година стартира производството и на пластмасова дограма.
През 2005 година дружеството закупува модерно оборудване за производство на стъклопакети и дограма, което съчетано с професионализма който прилагат служителите в изпълнението на своите задължения, извежда продукти с качество, задоволяващо изискванията на клиенти и инвеститори.
Днес дружеството се е насочило по-сериозно към окачените фасади и всякакви нестандартни конструкции – куполи, атриуми, неправилни форми, като непрекъснато усъвършенства производствения процес на стъклопакетите и дограмата.
В ОМЕГА ДИЗАЙН ООД е разработена и внедрена система за управление на качеството в съответствие с международния стандарт за качество ISO 9001:2000.

- PVC дограма SCHÜCO Corona
- Алуминиева дограма Alumil, SCHÜCO Royal
- Стъклопакети
- Окачени фасади
- Композитни панели