« Обратно към ФИРМИ

ПОЛИСТРОЙ ООД

    • Адрес:
    • София, ул. Граф Игнатиев 78, ет.1
    • България

Ние от фирма ПОЛИСТРОЙ ООД сме се специализирали в проектиране, производство, доставка и монтаж на Алуминиева дограма, PVC дограма, стъклопакети, облицовка с бонд, стремейки се да предлагаме на своите клиенти само най-добро.
Разполагаме с производствени халета и складови помещения на обща площ 3600 м2 , лекотоварни и тежкотоварни автомобили, висококвалифицирани консултанти и технически специалисти готови да решат и най-сложните задачи, но едно от най-важните неща с които разполагаме това са високотехнологичните напълно автоматизирани машини произведени от фирма elumatec GmbH – имащи репутацията на един от лидерите в тази сфера, предлагащи висока прецизност и несравнимо качество на изработената продукция.
Безспорно за производството на висококачествена дограма от значение са три важни фактора:
1. На първо място това са материалите които се използват за направата и. Ние се доверяваме на лидерите в този бранш фирма EXALCO S.A. в производството на алуминиеви профили, фирма Deceuninck в производството на PVC профили.
2. Не по-малко важно е обучения и високо квалифициран персонал знаещ правилата и нормите за съхранение, транспортиране и обработка на PVC, Алуминиева дограма и Стъклопакети.
3. Но може би най-важното е притежаването и използването на високотехнологични, качествени и прецизни машини които да не допускат компромис в производството на дограмата. Също така от значение и автоматизирането на производството целящо да се избегнат човешки грешки в производството.

- Алуминиева дограма
- PVC Дограма
- Стъклопакети
- Зимни градини
- Окачени фасади
- Облицовки с бонд