« Обратно към ФИРМИ

ПРОФАЙН АВСТРИЯ ООД

    • Адрес:
    • София, ул. Даскал Стоян Попандреев 4
    • България
    • 1616

С мисъл в бъдещето – бъдеще за прозорците чрез силни марки

profine - международен системен доставчик с бъдеще. Предприятие, притежаващо необходимите предпоставки и в бъдеще да формира и да е начело на пазара на профили.

Със силните си марки KBE, KÖMMERLING и TROCAL ние предоставяме точния профил за всяка една цел и още днес сме световния № 1 в производството на пластмасови профили за прозорци.

Освен това сме в състояние гъвкаво и индивидуално да реагираме на специфичните изисквания на всеки един пазар. Защото освен нашите германски производствени мощности произвеждаме също във Франция, Италия, Русия, Китай, Испания и САЩ и разполагаме с гъста дистрибуционна мрежа. Така ние успяваме да предложим в цял свят най-високо качество на продуктите и услугите.

profine мисли за пластмасовия прозорец с категориите на бъдещето. С иновативни идеи, чертаещи бъдещето технологии и със своите силни марки KBE, KÖMMERLING и TROCAL. Обединеният опит, ноу-хау, съзидателност и гъвкавост на нашите марки ни гарантират количествено и качествено водеща роля, която ние от своя страна отдаваме за пазарния успех на нашите клиенти.

Прозоречни системи
Стандартни за марката и географски специфични профилни системи от пластмаса с многохилядна номенклатура. Те са резултатът от десетилетия изследване и постоянно възходящо развитие.

Системи за входни врати
Високоразвитата профилна технология предлага изчистена системна техника и високи стандарти за качество и сигурност не само за обичайните входни врати, но и за хармоники, за елементи с плъзгане и плъзгане с повдигане.

Слънцезащитни системи
Кепенци и ламели за ролетни щори в различни цветове и форми предлагат обширна продуктова палитра в областта на слънцезащитата. Модуларно изградената система кутии за ролетни щори допълва програмата.

ПВЦ плоскости
ПВЦ плоскости за широк диапазон на приложение.


Do NOT follow this link or you will be banned from the site!