« Обратно към ФИРМИ

ПРОФИЛКО БЪЛГАРИЯ ООД

    • Адрес:
    • София, ул. „Околовръстен път“ 170, Водолей-1
    • България
    • 1415

Акционерно дружество PROFILCO A.E. е основано през 2000 година, със седалище в Метаморфоси, на 11-ти километър на националното шосе Атина-Ламия, където се намират офисите и търговския отдел на дружеството. Производствените съоръжения на дружеството се намират в една съвременна сграда на 53-ти километър на националното шосе Атина – Ламия. Човешкият потенциал се състои от хора, лично подготвени и приспособени към системата на контрол на качеството ISO 9001 на дружеството.

Инсталираното машинно оборудване на дружеството е едно от най-съвременните, които съществуват в Европа и се състои от преса 1800 тона и напълно автоматизирано производство, което осигурява правилни повърхности и отлична геометрия на произвежданите профили. Строгият контрол на качеството, който се провежда според ISO 9001 на всички етапи на производствения процес, осигурява фактът, че продуктите се произвеждат според техническите норми, които са определени от този стандарт.

Проектирането на системите PROFILCO се извършва в отдела за проектиране и развитие на системите с основен принцип естетика и функционалност на конструкцията. Проследява се и се изследва със строги критерии производството на матриците, суровините, геометрията и размерите на профилите по време на валцуването, закаляването, електростатичното боядисване, монтирането на полиамида и накрая правилната опаковка, така че продуктът да се транспортира до крайния потребител в отлично качество.

- Алуминиеви профили