« Обратно към ФИРМИ

ПРОЛЕКСТЕР ЕООД

    • Адрес:
    • София, ул. Розова долина 20
    • България

ПРОЛЕКСТЕР ЕООД, филиал на испанската Група PROLEXTER е изключителен представител за България на PUERTAS SANRAFAEL - един от водещите специализирани производители в Испания и цяла Европа на фурнировани входни и интериорни врати, блиндирани врати, гардеробни врати, ламперии, каси, первази и архитрави от естествен дървен материал.
Към гореизброените продукти се предлагат и също врати в пожароустойчиво и шумоизолиращо изпълнение, задължителни за обществените сгради и хотели, съобразно с действащите в Европейския Съюз нормативни документи.
FLINT Laminados е друг испански производител, чиито ексклузивен продукт ПРОЛЕКСТЕР  представя в България. Това е единствения по рода водоустойчив ламиниран паркет, способен да издържа на влага, вода, натоварен трафик (обществени обекти) и на екстериорни условия. Предлага се в над 25 цвята на дърво и монохроматичната серия LIVE COLORS. С FLINT се оборудват високоскоростните влакове AVE в Испания.
ПРОЛЕКСТЕР  представя в България и други водещи европейски производители като OPENSPACE - системи за плъзгащи се врати и оптимизиране на пространството, TECOSUR - един от големите испански производители на обков, PAMESA CERAMICA - най големия испански концерн за производство на гранитогрес, фаянс и теракота.

- Интериорни врати
- Блиндирани врати
- Обков
- Плъзгащи се врати