« Обратно към ФИРМИ

САН ИСИДРО ООД

    • Адрес:
    • София, бул. Витоша 146 Б, партер, офис 1
    • България
    • 1463

Всички видове врати, които предлага компанията са изработени от висококачествена дървесина, компресирана в плътно крило, обхванато от рамка от естествено дърво с цел по-голямата устойчивост и здравина на вратата. Всички врати са с естествен фурнир на повече от 20 вида дървен материал, някои от тях с изключителна по рода си и рядко срещаща се окраска.
Спецификата в качеството на продукцията може да се открие и в специалния лак, който е използван за покритие на фурнира, продължително обработван чрез ултравиолетови лампи, която технология осигурява освен една перфектна завършеност и блясък на покритието, но и водоустойчивост и възможност за използването на вратите във всички видове помещения на дома, офиса или хотела.
Сан Исидро предлага три вида первази – обли, правоъгълни и дърворезба. С поддържането на сериозно количество складови наличности пък целим експедитивност и коректност при изпълняване избора на клиента.
Сан Исидро е изключителен представител на Дермако - една от водещите фабрики, производители на интериорни, външни и блиндирани врати в Испания, сертифицирана с европейски сертификат за качество ISO 9001:2000.

- Интериорни врати
- Блиндирани врати
- Первази