« Обратно към ФИРМИ

СЕЛЕНА БЪЛГАРИЯ ЕООД

    • Адрес:
    • София, ул. Осогово 50
    • България
    • 1303

За СЕЛЕНА ГРУП

Селена Груп е глобален производител и дистрибутор на ши- рока гама строителна химия за професионалисти и домашни майстори. В групата влизат 30 компании, които разполагат с високотех- нологични производствени предприятия, които произвеждат по- лиуретанови пяни, силикони и уплътнители, монтажни лепила, топлоизолационни и хидроизолационни материали и системи.

Основана през 1992 г., Селена беше една от първите компа- нии, предлагащи модерна строителна химия на Полския пазар. Днес, Селена Груп е сред първите трима най-големи произво- дители на еднокомпонентна полиуретанова пяна в световен мащаб и е представена на 4 континента- Европа,Северна Аме- рика, Южна Америка и Азия. Благодарение на интегрираните функции на отдел Изследване и Развитие с лабораторни центрове в Полша, Испания и Китай, Селена непрекъснато разширява своята продуктова гама,за да може да задоволи нуждите на своите клиенти на различни паза- ри и постоянно променящи се пазарни трендове и нужди.

ПРОФЕСИОНАЛНИ СТРОИТЕЛНИ ПРОДУКТИ

Глобалният опит, натрупан в различни пазари, позволява на Селена Груп да се развива бързо и да създава решения, съобразени с нуждите на потребителите.
Продажби в 70 страни по света
30 дъщерни дружества в 17 държави
1700 служители
42 000 клиента и милиони крайни клиенти в целия свят
Един от трите най-големи производители на полиуретанова пяна в световен мащаб
Производствени фабрики в Полша, Испания, Китай, Южна Корея,Турция, Румъния и Казахстан.
Продуктова диверсификация за индивидуални региони, пазари или клиенти
Високо и постоянно качество на продуктите, потвърдено от реномирани международни институции, както и от множество награди.

Селена Груп е листвана на Варшавската стокова борса от 2008

За TYTAN PROFESSIONAL

Tytan предлага широка гама от продукти, предназначени за строителни и довършителни работи: полиуретанови пени, уплътнители, лепила, консерванти за дърво, ленти, хидроизолационни съединения, изолационни системи, строителни разтвори, мазилки, бои и много други. На всеки етап от изграждането или обновителния процес, Tytan предоставя цялостни и ефективни решения. Поради тази причина, продуктите с марка Tytan се радват на добра репутация сред професионалистите в световен мащаб.

Всеобхватен отговор на нуждите на строителството: монтиране, уплътняване, залепване, запушване, хидроизолация, мазилки, облицовки, боядисване, изолация

Ефективни и трайни решения - дълготраен ефект

Иновативни продукти, разработени в сътрудничество с професионални строители и адаптирани към различни метеорологични условия и строителни технологии

Съвременните формули, които са безопасни за околната среда и здравето на потребителите

Високо качество, потвърдено от потребителски и индустриални награди

Международни продуктови одобрения и сертификати

Продуктови обучения и технически консултации