« Обратно към ФИРМИ

СИКО

    • Адрес:
    • София, бул. Грънчарска 3
    • България

Стил–ще Ви направим индивидуален дизайнерски проект.
Идеи –разполагаме с голямо разнообразие от продукти и добре подготвени консултанти, които са изцяло на ваше разположение. Ние ще Ви предложим идеи за оптимизация на пространството, разходи и време.
Качество –качеството на обслужване и предлаганите продукти е закон при нас.
Опит–вече 27 години на пазара СИКО предлага на едро и дребно строителни материали в 14 склада и магазина в 8 града на България.

Една от първите частни фирми в България.

27 години от основаването си фирма СИКО реализира устойчив растеж, като през последните 10 години неизменно е един от лидерите на пазара на стенна и подова керамика, гранитогрес и цялостно обзавеждане за баня. Като стабилен доставчик на нас заложиха много строителни фирми и инвеститори. Фирмата разполага с добре изградена дистрибуторска включително иза дребнови продажби.

Фирма СИКО е официален представител и основен дистрибутор на всички Български заводи, производители на стенна и подова керамика,санитарен фаянс и арматура. / KAI Group, KEROS, FAYANS, ROCA, VIDIMA, IDEAL STANDARD, BAUMIT, CERASIT, MAPEI, SIKA /.

За да предложим максимално разнообразие извършваме собствен внос на водещи производители от Италия, Испания, Полша, Германия, Турция и Китай.

От основаването си през 1989 г. СИКО непрекъснато развива и разширява дейността си. Като основната цел е подобряване на обслужването на своите клиенти. Фирмата инвестира в изграждане на складова и магазинна мрежа, организиране на транспортно звено, логистична структура способни да обслужват, както отделните звена на фирмата, така и всички наши клиенти.

СИКО разполага с магазини и складове в София, Плевен, Търново, Русе, Габрово, Пазарджик, Стара Загора, Бургас. Поддържаме наличности от 7000 модела стенни и подови плочки, клинкер, над 450 000 на склад. Предлагаме над 300 модела ламинат и паркети фасадни мазилки, топлоизолации, груби строителни материали, гипсокартон.

Благодарение на следваната от нас политика с нашите партньори, от 2002 г. непрекъснато печелим награди за изключително добри постижения продължаваме да увеличаваме асортимен и разнообразие на продукти, разширяване на магазинна и складова база.